Кутия "ОК"

Кутия "ОК"

Код на продукта:119
Наличност:В наличност
Цена: 100.00€ Без данък: 100.00€
Кол-во:     - или -   Към желани Сравнете

Кутия "ОК"


Същност на изделието
Кутията „ОК” е разработка, тествана в продължение на няколко години. Представлява малък, но мощен концентратор и насочен излъчвател на позитивна жизнена енергия /оргон, прана, чи/ци, биоелектричество/, акумулирана по естествен път от околната среда. Те са съвременна интерпретация на древна технология с възраст няколко века, използвана от славянските народи за обезболяване на ударени места, зъбобол, болки в ставите и всякакъв род здравни проблеми, при липса на лекарска помощ. Изследвания в лаборатория показаха, че с кутията „ОК” отлично се обработва и вода, която възстановява показателите си така, както са в природно състояние. След 15 минути престой над кутия „ОК” на 150-200 гр вода, тя променя PH баланса си в посока алкалност, йонизира се и омекотява като става с показателите и вкуса на изворна. Могат да се обработват и подобряват качествата и на други течности /сокове, вино, алкохол/, както и твърди храни.

В чужбина е позната с търговското наименование „HealthboxOK”. Активната и повърхност е със златно /23,5 карата/ покритие, като последния най-мощен модел има вградена букса за свързване с генератор „Агарта-1, което петкратно усилва позитивното поле. Тя е най-малкото по размер устройство от продуктовата ни гама /и точно затова приложимо при всякакви ситуации/, но същевременно достатъчно ефективно и мощно. Осигурява незаменима помощ при травми, до евентуалната медицинска намеса.

Принцип на работа
Кутията „ОК” излъчва силно фокусирано позитивно енергийно поле на височина до 8-10 см над златното покритие, като полето е разположено надлъжно в средата на активната повърхност на кутията и приблизително в правоъгълник с размери 4/2 см. Повечето хора могат да го усетят и пряко след няколко секунди при докосване на активната страна с пръстите на лявата ръка или бавно прекарване на ръката над кутията, като чувството е на затопляне, слаб електрически ток, мравучкане или леко изтръпване. Начинът на натрупване на енергията в устройството и усилването на полето нямат световен аналог спрямо цена-качество.

Начин на употреба
При активиране на течности кутията може да се ползва във всички възможни положения в пространството, но обикновено върху нея се поставя чаша или бутилка с вода за 10-20 минути. Ако съдът с водата е по-голям или с нестабилна основа, вариант е кутията да се долепи/облегне странично, със активната си повърхност към водата и буксата нагоре. При обезболяване обикновено се държи или допряна, или малко над болното място с активната си златна повърхност към него /може и над превръзка/. Болката би трябвало силно да намалее или дори изчезне в рамките на 10-15 минути. При хронични болки примерно в гърба или кръста кутията може да се залепи с лейкопласт на проблемното място, а облекчението настъпва до половин-един час със усещане за леко локално затопляне. При възпалени нерви и болезнени кризи от всякакъв вид се препоръчва свързване с наш оргонен генератор „Агарта-1”, при което ефектът на обезболяване настъпва почти незабавно, а мястото оздравява многократно по-бързо от обикновено.

При проблеми с колянна или лакътна става се използват приложените в комплекта кожени връзки, чрез които кутията „ОК” се прикрепва към мястото /просто се поставят връзките на крайника и кутията се вмъква така, че неразтегливата част от връзката /до катарамата/ да попадне в жлебовете на корпуса, намиращи се на гърба и. При правилно поставяне „ОК” може да се ползва при ходене или движение от всякакъв вид в ежедневието, без опасност да падне /тествано дори при бягане и активен спорт/.

Съхранение
Съхранява се при обикновени условия, при температури до + 80 градуса по Целзий. Кутията ОК не се изисква никакво обслужване или захранване, а конструкцията и е капсулирана и херметична. Тъй като не съдържа магнитни елементи, може да се носи в близост до електронни устройства - мобилни телефони, компютри и т.н. без опасност от тяхна повреда. Да се почиства само с вода и мека тъкан, без употреба на абразивни или разяждащи препарати или спирт. Да се пази от остри предмети и да не се нарушава конструкцията и чрез отваряне.

ВАЖНО! КУТИЯ "ОК" Е ТЕРАПЕВТИЧНО ИЗДЕЛИЕ И НЕ ЗАМЕСТВА КВАЛИФИЦРАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ГРИЖИ! ПРИ ЗДРАВНИ ИЛИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ВИНАГИ ПЪРВО ПОТЪРСЕТЕ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ!

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър